Laatste Fonteinmeeting van het seizoen

Woensdag 15 april 2015, aanvang 19:30 uur.

In de Oude Synagoge aan de Jodenkerksteeg 1 te Harderwijk wordt woensdag 15 april de laatste Fonteinmeeting van dit seizoen gehouden.Bezoekers maken met anderen een Emmaüswandeling, zoeken de stilte, luisteren naar elkaar, naar de anderen met als streven dat iets mag doorschijnen van het Licht van de Ander. De aanvang is om 19.30 uur met koffie/thee bij binnenkomst. Gratis entree. Meer informatie: www.fonteinwerk.nl

Fonteindiensten zijn laagdrempelige diensten in eigentijdse taal, met Bijbelse actuele uitleg, muzikale begeleiding van een band en het belangrijkste: een open hart naar God. De diensten worden elke eerste zondag van de maand georganiseerd op het aangename tijdstip van 11:00 uur of 11.30 uur. De eerste zondag van de maand wordt de fonteindienst gehouden in de Nieuwe Kerk, de tweede zondag van de maand is de Stadsdennenkerk de locatie. Kijk in de agenda goed naar de tijden en de locaties.

Voor de dienst kun je even bijkomen en een kopje koffie of thee drinken. Er is kinderoppas voor de kleinsten en een eigen kinderdienst voor de groepen 1 t/m 6. Ook na de dienst staan koffie en thee klaar en kun je anderen ontmoeten en napraten over de dienst in een gezellige sfeer.

Na elke dienst is er een gebedsteam aanwezig. Als je behoefte hebt om de dingen die in jouw leven spelen tegen God te zeggen, dan willen de mensen van het gebedsteam graag met je bidden.

In de Fonteindiensten richten we ons op God. De Fonteindiensten hebben een duidelijk thema dat gekoppeld is aan de boodschap van Jezus voor ons dagelijks leven. In een korte, pakkende uitleg en met regelmatig de mogelijkheid om daarop te reageren, wordt het thema uitgewerkt.

Het kenmerkende van een Fonteindienst is een open hart naar God: de verwachting van Zijn aanwezigheid in alle elementen: de muziek, liederen, gebeden, overdenking, een interactief gedeelte of een stilte moment. De verwachting dat God door Zijn Heilige Geest aanwezig is bepaalt de sfeer van een Fonteindienst.

Fonteindiensten op een rijtje:

• open hart naar God: verwachting dat Hij aanwezig is
  • eigentijdse taal; muziek door een band
  • mogelijkheid voor interactie; je kunt je geloof uiten
  • belangrijk is de ontmoeting voor en na elke dienst; koffie & thee (limonade voor de kinderen)
  • kinderoppas aanwezig
  • kinderdienst voor de kinderen uit groep 1 t/m 6
  • na de dienst mogelijkheid om na te praten en voor je te laten bidden (gebedsteam)